De ce sa-ti pui folie solara iarna

02.12.2016

Foliile solare pentru autovehicule, dupa cum ne transmite si denumirea, sunt folii ce protejeaza in primul rand interiorul si pasagerii de razele UV si de caldura solara. Desigur, dupa cum stim mai sunt si alte beneficii cum ar fi aspectul autovehiculului, discretie, siguranta. Iti vom prezenta mai jos cateva dintre motivele pentru care s-ar putea sa te gandesti sa faci o astfel de investitie in afara sezonului estival.

 In prima parte a acestui articol vom enumera beneficiile montajului foliilor solare pe masina ta, atat vara cat si iarna. Foliile auto puse pe masina oricand (in orice anotimp) iti vor oferi beneficiile enumerate mai sus:

- protectie de razele UV - am observat in ultimii ani ca iernile sunt mai insorite ca odinioara.

 - aspect imbunatatit al masinii - cu totii stim ca foliile schimba cu mult aspectul autovehiculelor oferind (de ce nu?) si un plus de valoare acestora. 

- discretie - foliile solare ofera intimitate pasagerilor si obiectele acestora nu vor mai fi la vederea tuturor trecatorilor de buna sau rea credinta. Aici putem incadra si un alt beneficiu si anume - siguranta.

In alta ordine de idei dorim sa va expunem un beneficiu major al montajului acestor folii iarna - preturi mai mici, discounturi atractive si montaj rapid, fara programare peste 2-3 saptamani. Daca aveti o oferta de montaj folii omologate R.A.R. din aceasta vara (poate inainte de a pleca in concediu, cum multi facem) puteti cere o oferta si in aceasta perioada. Aveti sanse mari sa obtineti un pret mult mai bun si un montaj mult mai rapid. Astfel, in sezonul estival va veti putea bucura de aceleasi beneficii ale foliilor solare fara a astepta dupa programari si va veti da seama ca ati facut chiar o afacere foarte buna.   

Vorba aia din popor: " Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie!" Pentru ca tot a fost Ziua Nationala a Romaniei ieri... 

Omologate sa fie !